BONSOIR ALPINE CUISINE!

From Tue to Sun we pamper our guests from 6:30 pm with our exclusive gourmet program. The “Le Treize” offers 35 seats, which are available only on reservation.

Reservation

À la Carte

Menu Armin Leitgeb

The culinary journey through our alpine philosophy is reflected in my
degustation menu. In either 8 or 5 courses you can experience the
moments best ingredients for this season.

for the entire table only

€ 145 for 8 courses
€ 89 for 5 courses
(without lobster / snails / Vacherin)

Wir verwenden Cookies für Ihr individuelles Surf-Erlebnis. Wenn Sie damit nicht einverstanden sind, informieren Sie sich in unserer Datenschutzerklärung und in den Nutzungsbedingungen. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen